Dejavnosti in storitve doma

Poleg osnovne dejavnosti DSO Preddvor izvaja tudi številne storitve za zunanje uporabnike
Institucionalno varstvo
Institucionalno varstvo

Institucionalno varstvo je oblika obravnave v zavodu, ki upravičencem nadomešča, dopolnjuje ali zagotavlja funkcijo doma ali lastne družine.

Dnevno varstvo
Dnevno varstvo

Dnevno varstvo je namenjeno osebam, ki še ne potrebujejo celodnevne stacionarne oskrbe, si pa želijo družbe in aktivnega preživljanja časa.

Začasno varstvo
Začasno varstvo

Začasno varstvo lahko starejši koristijo v času dopustov svojcev ali skrbnikov, po odpustu iz bolnišnice ali pa da se spoznajo z bivanjem v domu.

Pomoč na domu
Pomoč na domu

Pomoč na domu je namenjena občanom občine Preddvor, če zaradi starosti, bolezni ali invalidnosti potrebujejo pomoč pri negi in oskrbi.

Razvoz kosil na dom
Razvoz kosil na dom

Razvoz je organiziran ob delavnikih od ponedeljka do petka. Zdrava in po potrebi dietna prehrana je prilagojena potrebam posameznika.

Pedikura
Pedikura

Stanovalci doma in zunanji uporabniki imajo možnost koristiti pedikerske usluge. Pomagali vam bomo pri raznih pedikerskih težavah.

Frizerski salon
Frizerski salon

Frizerski salon je namenjen stanovalcem Doma in zunanjim uporabnikom in nudi ženske in moške storitve kot so striženje, barvanje, nega las in lasišča, britje...

Duhovna oskrba
Duhovna oskrba

V Domu znamo prisluhniti potrebam stanovalcev po duhovni oskrbi in v sodelovanju z Župnijskim uradom Preddvor nudimo ...

Počitniške kapacitete
Počitniške kapacitete

Nudimo vam prijetno bivanje v naši počitniški enoti v Bohinjski Bistrici v naselju Zoisova Plana.

Kontaktirajte nas

Error...

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da Dom upokojencev Preddvor posredovane osebne podatke zbira in obdeluje izključno z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Varovanje osebnih podatkov.